sv en

Träningstights

Tights som du kan använda till träningspasset eller till vardags. Våra träningstights har unika designer och tillverkade i extra stretchigt material. Vilka tights kommer bli dina?

Dina valda filter:

Filtrera efter Färg:

Filtrera efter Storlek:

Filtrera efter Produkt:

Sortera efter:

Tights & Leggings

Kika in på vårt trendiga leggings och tights-sortiment. Välj ut de som passar bäst in på dig och din livsstil. Passformen får dig att känna dig mer än stolt över din kropp. Våra leggings kan du använda under chilliga dagar eller för att skina under en utgång med girlsen. Oavsett vad, så kan det helt enkelt inte gå fel. Du vet vad du ska göra, så klicka hem dina nya favorit leggings och tights idag! Vi erbjuder tights som är bekväma och designade för att ge dig extra motivation och självförtroende när du utövar din träning eller aktivitet som du brinner för. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig den bästa kvalitéten. Likaså passform och design! Vi har färgglada och enfärgade träningstights med schysta detaljer. 

Varför Elly Pistol tights

Elly Pistol tightsen är snygga och funktionella plus att dom är designade av kvinnor, för kvinnor. Super-stretchigt material som är figursytt. Dessutom är dom både squat- och svettsäkrade. Materialet är i högkvalitativt material så man INTE ser igenom dom eller att svettfläckar syns. Våra tights passar för dig som tränar löpträning, eftersom att de håller sig kvar i midjan, utan att glida ner. Dom har många användningsområden och passar även dig som vill använda de som gymtights eller varför inte powerwalks eller yoga.

Tightsens design-inspiration

Våra designer är unika och skapas med inspiration från streetwear- och activewear modet. Designer finns i t ex. Svarta, orange, gråa och många fler.. De är designade och tillverkade för träning men passar exakt lika bra att använda till vardags, det är många som gör det eftersom de är så extremt sköna och inte minst riktigt snygga!

Lång hållbarhet på tightsen

För att tightsen ska hålla så länge som möjligt och klara av så många träningspass som möjligt, rekommenderar vi att dom tvättas i 30 grader utan sköljmedel, för att inte förstöra tightsens kompression, fuktavisning, elasticitet eller stretch. Ett annat tips för att tightsen ska hålla så länge som möjligt är att INTE torktumla dem. Och sista tipset för att behålla tightsen som nyskick är att ta på dom försiktigt och inte dra ut materialet för mycket, men det visste du säkert redan! 

Produkter

Handla

Information

Svenska English