sv en

Hoodie & Luvtröjor

Hoodies passar till ALLA tillfällen. Våra hoodies är tillverkade i det mjukaste bombullsmaterialet du kan tänka dig. Välj mellan Cropped hoodie, Zip hoodie eller Classic hoodie.

Dina valda filter:

Filtrera efter Färg:

Filtrera efter Storlek:

Filtrera efter Produkt:

Filtrera efter Kön:

Sortera efter:

Hoodies & luvtröjor

Upptäck och shoppa våra hoodies som är en svenskdesignade och framtagna för en kaxig och bekväm look som kan varieras dag till natt. Alla våra hoodies är gjorda av den mjukaste bomullen, har en supermjuk och skön insida med den perfekta fleecekänslan. Och du - eftersom vi bryr oss om vår planet är våra hoodies/huvtröjor tillverkade i en miljövänlig färgning. Shoppa dina nya favorithoodie idag! När vintern och kylan kommer är tjocka tröjor givet. Hoodies är alltid användbara och behövliga. Passar de flesta tillfällen oavsett om du hänger hemma i soffan eller ute på stan. Vi har flera olika street inspirerade hoodies och luvtröjor som utstrålar attityd samtidigt som du har på dig det absolut bekvämaste plagget som finns! Vi har förmånliga priser, speciellt i förhållande till kvalitén som vi erbjuder. 

Varför Elly Pistol Hoodie

Våra hoodies är tillverkade för att värma dig. Dom är skapade i det mjukaste tänkbara bombullsmaterial för att du ska få en så mysig upplevelse som möjligt! Våra hoodies är mjuka på insidan men med attityd på utsidan, bättre kombination på ett klädesplagg finns väl inte? Vi har ett brett sortiment av hoodies som är designade av och för kvinnor och tjejer. Du kan hitta normallånga hoodies, korta hoodies som är croppade. Med dragkedja eller utan dragkedja. Något som är gemensamt med alla våra luvtröjor är däremot att alla är sjukt snygga och håller grym kvalité!

Produkter

Handla

Information

Svenska English