sv en

Co-ords/klädset

Vad kan vara snyggare än ett matchande set? Hitta matchande tränings-set eller matchande mjukis-set. Välj ut den outfit som fångar dig lite extra och få hem det inom ett par dagar.

Dina valda filter:

Filtrera efter Färg:

Filtrera efter Produkt:

Sortera efter:

 

Tränings-set & Co-ords!

Vi älskar denna Co-ords trend och vi har exakt det du behöver för att få till den där perfekta outfiten. Med våra matchande set så kommer du definivt att fånga blickar på stan, gymmet eller vart du än befinner dig. Spana in sortimentet och se efter vilket set eller Co-ords som faller dig mest in i smaken!

Paketprodukter eller Co-ords hetare än någonsin.

Co-ords trenden är hetare än någonsin och vi älskar det! Genom att kombinera våra sköna hoodies med våra coola leggings så får du en perfect match made in heaven! Oavsett om du känner dig cool, tuff, sportig, söt eller trendig så har vi något som just passar dig. Dra på dig ett av våra snygga set för att skapa den ultimata streetstyle-looken. Mode är ett av alla sätten att uttrycka sig på och vi vill att våra sköna co-ords ska ge dig självförtroendet att gå ut och ta världen med storm, som bara en riktig #Pistolbabe kan göra!

Våra snygga set för tjejer består av både överdel och underdel, med våra sköna hoodies i mjukt bomull och borstad insida samt våra coola leggings som även dom är sydda i bomull för din komfort. I alla co-ords får du med något av våra egendesignade mobilskal för att komplettera street-looken ytterligare.

Vill du ta din streetstyle till nästa nivå? Missa då inte att klicka hem våra snygga set för damer där designen, detaljerna och komforten gör jobbet åt dig. Vi har ambitionen att alla våra plagg ska utstråla attityd och självkänsla, precis som du! ELLY PISTOL har co-ords för både herrar & damer, såväl som för tjejer & killar och vi vill att alla våra plagg ska vara unika. 

Träningsset & Mjukisset

för tjejer, kvinnor och damer. Funktionella och svenskdesignade träningskläder som passar prefekt för dig som lever en aktiv livstil. Mjukisset är perfekt att använda på lediga dagar eller under  lugn träning eller när du är på väg till gymmet. Våra tränings set är helt enkelt användbara flera olika tillfällen. Det finns många alternativ till träningskläder för tjejer och kvinnor och därför har vi gjort tvådelade träningskläder och träningsset med outstanding design för att du ska kunna gå till gymmet som en riktigt super-babe. Våra tränings set är optimala gymkläder för er kvinnor. Förutom att de har sjukt snygg design, behåller de också väldigt hög kvalité. Dom är squat-säkrade, så var inte orolig. Vi har tänkt på allt!

Ett träningsset borde vara en självklarhet att alltid finnas i en kvinnas träningsväska eller bag. När du använder dig av våra träningsset eller mjukisset kommer du garanterat att känna dig snyggare, sportigare och smidigare än någonsin. Det spelar ingen roll om du använder de på gymmet, yoga, löpning, styrkelyftning eller vill vara coolast på stan. Våra Co-ords kommer uppfylla dina krav!

Produkter

Handla

Information

Svenska English